Aurahealing

aurahealing


Aurahealing helpt je om beter in balans te komen.

Tijdens de healing wordt er gewerkt aan het energielichaam om de verbinding met de Bron weer te herstellen. De energie wordt naar een hogere trilling gebracht en het brengt je in contact met jezelf, je eigen wezenlijke kern waarbij je vitaliteit wordt hersteld. Onverwerkte blokkades zullen verdwijnen waardoor men zich beter gaat voelen.

Tijdens de healing wordt de Aura gezuiverd.

Het werkt ontspannend, harmoniseert en brengt de geest tot rust.

Gezondheid betekent niet alleen gezondheid op lichamelijk gebied maar de volledigheid op ieder niveau. Lichaam Geest en Ziel.

Healing

Is niet alleen bestemd voor de mens maar ook voor dieren bomen bloemen en al wat leeft bloeit en groeit op onze planeet Moeder Aarde.

Lieve Ginie,

 

Ik heb je hulp ingeroepen en zie het werkt.  C. is na 5 dagen zonder complicaties uit het ziekenhuis gekomen!!

Ik weet zeker dat dit is  dankzij jou en de engelen.


Dank!!


AUK


Lieve Ginie,


Alsof er een last van je schouders valt.

Je voelt je als herboren. Een cadeautje aan jezelf.


Namaste,


Neel


Ik wil U nog even bedanken voor de healing.

Ik slaap nu weer goed en heb geen paniekaanvallen meer gehad.

Al met al voel ik me een stuk rustiger.

Heel erg bedankt en tot de volgende keer.


Met vriendelijke groet, Christianne Peters.Jouw behandeling heeft goed zijn werk gedaan. 

En ik merkte het goed aan het einde van de middag.

De nacht heb ik heerlijk doorgebracht en vandaag met

andere gedachten de dag begonnen.Heel fijn dat je haar met de hulp van de Engelen

geholpen hebt. Na de meditatie had ze geen last

meer van haar been.
Als jong kind heb ik in 1954 heel veel teveel antibiotica (penniciline)gehad, waardoor ik een heleboel problemen kreeg en problemen heb met de gebruikelijke pijnstilling die wordt voorgeschreven. Onlangs had ik een ingreep, waarbij ik dat wel zou moeten gebruiken.

Ginie ken ik al sinds 1978 en ook ik was leerling van Jelle Veeman, waardoor ik weet dat Ginie, die hij vaak "zijn Hogepriesteres" noemde, kwaliteiten heeft en heel zuiver werkt. Zijn natuurlijke middelen waren voor mij een uitkomst, alleen nu bij een dergelijke ingreep, heb ik extra hulp nodig, waarvoor ik een beroep op Ginie doe. 

Haar talent dat ze gebruikt, maakte dat ik moeiteloos de ingreep onderging en met slechts drie ibuprofen de weken van herstel goed doorkwam. De warmte die ik voel als ze me behandeld op afstand, doet me goed en met die energie kon ik goed verder.

Het natuurlijke en zuivere is Ginie zo eigen, dat ik het iedereen kan aanraden. En bij allerlei klachten is het zeker de moeite waard om het ook eens te proberen. De gezonde cellen worden ertoe aangezet om de zieke plek te genezen. Mede door haar enorme inzet is dat heel goed mogelijk, ook voor u.


Jacky Nieman

Healing-Praktijk

Praktijk voor Bewustzijn & Groei

BERICHTEN

Hallo Ginie,


Je was vorig jaar een goede steun in een tijd dat mijn lichaam moe was en pijn deed.

Hoe het kan weet ik niet, maar ik voel me stukken beter. Ook ontspannen. Jouw inspanningen hebben daar zeker toe bijgedragen. Ik hoop dat je in het komende jaar velen tot steun en zegen mag zijn en dat het jaar maar mooie dingen voor jou en je geliefden mag brengen.


Ik denk met waardering aan je,


Willy
Door een heftige operatie aan mijn slokdarm, die voor een heel groot gedeelte werd verwijderd en daarbij ook het bovenste gedeelte van mijn maag.


Ervoor moest ik chemo en bestralingen ondergaan. In de tijden van chemo bestraling en mijn operatie is er veel positiviteit en licht naar me gestuurd.Mijn stiefdochter samen met Ginie heeft me vanaf dat moment bijgestaan met vele anderen zodat alle positieve lijnen samen iets hebben bijgedragen. Door de Magnified Healing van Ginie en ook de Magnified Healers is er met Liefde en Licht aan mij gewerkt.


Daarvoor mijn Dank!


D.