ufo waarneming1974

ufo waarneming december 1974


In december 1974 reed ik in de Lelijke Eend, mijn lievelingsauto, over de snelweg van Sneek - Bolsward richting mijn geboorteplaats Workum. Ineens werd ik vergezeld en afgeleid door een heel groot object in de vorm van een Ster. Het was een zespuntige rood - oranje Ster, waaruit twee lijnen onafgebroken omlaag straalden in dezelfde kleur naar Moeder Aarde. Om een beeld te scheppen kwamen voor mijn gevoel de lijntjes overeen met de I Tjing. Totaal verrast was ik en bovendien geschrokken, al wat je verwacht, maar dit natuurlijk niet. Deze Ster trok mijn aandacht, ik werd heel nieuwsgierig, en had me voorgenomen niet angstig te worden. Tijdens het autorijden keek ik af toe heel voorzichtig door het raam om het object goed te kunnen bekijken en gade te slaan. Parallel aan de weg en heel dichtbij reisde het met me mee, wat verwarring schepte. Hoe langzamer ik reed, zo reisde ook de Ster met me mee. Gaf ik gas, in dezelfde snelheid vloog de Ster weer mee. En ineens verdween het razend snel in het niets, achter de wolken. Onwaarschijnlijk dacht ik, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Niet te geloven zeg! Even voor Parrega kwam het weer te voorschijn en wat is de bedoeling hiervan dacht ik. Was het een boodschap? Op een gegeven moment vond ik het niet prettig meer, want het Object reisde namelijk met me mee. Hè, hè eindelijk kwam de afslag Workum in zicht en ik dacht bij mezelf, ‘nu vliegt het door naar Hindeloopen.’ Maar nee hoor, al rijdend door de bocht vloog de Ster met me mee en ik dacht: ‘Dit is toch het toppunt.’ Het voelde voor mij helemaal niet prettig. In de flauwe bocht voor de Katholieke Kerk schoot de Ufo over de landerijen, naar de Zeedijk over het IJsselmeer richting Makkum. Nog niet zolang geleden was daarover een gesprek op de radio, waar mensen op de Makkumer Waard hun hond uit lieten. Zij waren heel erg geschrokken, aldus de radio, en renden voor hun leven.


Aankomst thuis:

Stotterend heb ik het verhaal verteld. Maar helaas: toen Sjerp naar het platdak rende was de Ster al vertrokken en reisde naar een andere richting. Het hele verhaal heb ik op een veel later tijdstip kunnen vertellen in het Centrum van Dhr. Jelle Veeman te Heerenveen wat enorm opluchtte en er voor mij een bevrijding kwam. Want in die tijd kon je deze verhalen aan velen niet kwijt. Tijdens een cursusmiddag werd dit door Dhr. Jelle Veeman en ook door de Astroloog Dick Nicolai bekeken, vanuit de standen van de Horoscoop. Volgens hen stonden de planeten in zo’n stand dat zich dit voor kan doen en in de ‘9e dimensie’ bevond. Een raadsel was grotendeels opgelost.

Daarvoor in 1973, samen met mijn schoonzus Afke, namen wij een Sigaarvormige Ufo waar, welke licht van kleur was. Ook werd deze Sigaarvormige Ufo waargenomen door mijn inmiddels overleden vader en broer…

NU is het de Tijd om het te delen voor degene die er open voor staan en besef dat ik niet de Enige ben. Er zijn heel veel mensen die deze waarnemingen zelf ook hebben ervaren en niets durven te zeggen. Gelukkig is er nu veel veranderd. Men wordt opener en dat is de bedoeling van deze tijd. Zelf heb ik vanwege de zaak altijd mijn mond zolang mogelijk dicht gehouden en het is nu de tijd om op te staan. Mensen wordt wakker; wie weet zie je ook iets buitenaards.

Kijk eens naar onderstaande website:

www.HetGroterePlaatje.nl

Zeer zeker de moeite waard!

                                                                                          <<terug

Healing-Praktijk

Praktijk voor Bewustzijn & Groei